/ru/ru/translations/ru/consulting/ru/mail/ru/relocation/ru/contacts/ru/confession/en/en/translations/en/consulting/en/mail/en/relocation/en/contacts/en/confession/md/md/translations/md/consulting/md/mail/md/relocation/md/contacts/md/confession
logo

Consiliere pentru migranți

Scopul agenției noastre de traduceri este de a fi lider în rândul companiilor de traduceri, oferind servicii de traducere profesionale și oferind clientului un serviciu impecabil! Principiul nostru: traduceri de înaltă calitate - la timp! Agenția noastră de traduceri se concentrează pe parteneriate pe termen lung cu clienți corporativi și oferă o gamă completă de servicii de traducere pentru persoane fizice. Acordăm o atenție deosebită calității serviciilor.
Surse diferite furnizează cifre diferite în ceea ce privește numărul cetățenilor moldoveni care rămân în afara țării. Potrivit unor estimări, numărul de migranți variază de la câteva sute de mii la un milion. Odată stabiliți în străinătate, cetățenii noștri au o varietate de nevoi: să reunească o familie. , pregătesc documente educaționale, căsătoriți-vă sau căsătoriți-vă, invitați rude în vizită, obțineți cetățenia, obțineți un pașaport fără a părăsi țara etc. Nu este atât de ușor să găsiți un răspuns la toate întrebările care apar în acest sens. este necesar să înțelegem complexitatea dreptului internațional, problemele procedurale ale documentelor, cerințele ambasadelor și consulatelor. În același timp, orice neînțeles pentru fleacuri poate anula toate eforturile de colectare a documentelor și încercările de a rezolva independent problema.
Compania noastră are mulți ani de experiență practică în domeniul migrației, deoarece a trebuit să pregătim zeci de mii de documente pentru clienții noștri și să rezolvăm o varietate de probleme. Suntem întotdeauna fericiți să ne împărtășim experiența și să găsim cea mai bună soluție în aproape orice caz.
Puteți veni la noi personal, sunați prin telefoane:

номер телефона +373 231 92328

mob .:

номер телефона +373 671 40415

номер телефона +373 698 29829

номер телефона +373 693 49200

Trimiteți-ne un e-mail la întrebările dvs. bdtinterdoc@gmail.com, interdoc@mail.ru, skype: oxanaoxana1470